Skip to main content

Правосудна академија - заказан УСМЕНИ део пријемног испита за 12. 13. и 14.новембар 2019. године

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
Заказан УСМЕНИ део пријемног испита за 12. 13. и 14.новембар 2019. године
Заказан УСМЕНИ део пријемног испита за 12. 13. и 14.новембар 2019. године

Сви кандидати, који су стекли услов полагања усменог дела пријемног испита, према Правилнику о начину и садржини полагања пријемног испита (Члан 12., 13, и 14.), позивају се да погледају РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА УСМЕНОГ ДЕЛА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА како би на време били информисани о дану и времену полагања, с обзиром да ће се испит полагати три дана, односно 12. 13. и 14. Новембра 2019. године.

Усмени испит, сви кандидати полажу у Београду – зграда Правосудне академије, улица Теразије бр. 41

12новембра, 2019. године с почетком у 10:00 сати

13. и 14. новембра, 2019. године с почетком у 09:00 сати

Кандидат је дужан да се појави најкасније 15 минута пре почетка назначеног термина (посебно важно за кандидате који по распореду полажу ујутру од 09:00, односно 10:00 сати).

Кандидати су подељени у групе - погледати РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА УСМЕНОГ ДЕЛА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

  • Важно је да сваки кандидат буде информисан у којој је групи, односно у које време и ког дана полаже.
  • Групе су састављене од по три кандидата.

Кандидати ће полагати у библиотеци Правосудне академије. Припрема кандидата је у канцеларији бр. 6. Сви посетиоци и кандидати, могу пратити полагање усменог дела испита, кроз директан пренос који је обезбеђен, у антреу Академије, на спрату.

У циљу подизања транспарентности, Правосудна академија ће уживо преносити и полагање усменог дела пријемног испита по данима. Пренос ће бити стримован преко званичног "Јутјуб" канала Правосудне академије - канал Београд.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL