Skip to main content

Први нацрт ревидираног Акционог плана за Поглавље 23

Датум
Локација
Београд
Аутор
Министарство правде

Извор : Министарство правде
У циљу формулисања текста радне верзије Акционог плана за Поглавље 23, нарочито се имало у виду да измене на прави начин рефлектују прелазна мерила, уважавају оцене испуњености активности које је дао Савет за спровођење Акционог плана за Поглавље 23, достављене прилоге од стране одговорних субјеката наведених у Акционом плану за Поглавље 23, као и уoчeне тeшкoће у реализацији и праћењу спровођења реализације активности.
 

Позивамо Вас да своје коментаре и сугестије на Први нацрт ревидираног Акционог плана за Поглавље 23. доставите најкасније до 8. фебруара 2019. године на адресу iva.kovacevic@mpravde.gov.rs.

Министарство правде ће након разматрања достављених коментара и предлога, објавити извештај о достављеним предлозима организација цивилног друштва и заинтересоване јавности у процесу ревизије АП ПГ 23.

Сва документа можете преузети са линкова у наставку:

Ревизија Акционог плана - правосуђе

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL