Skip to main content

Правосудна академија на онлајн конференцији Дани права југоисточне Европе (SЕЕLD 2.0)

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија
 

Правосудна академија на онлајн конференцији Дани права југоисточне Европе (SЕЕLD 2.0) - Извор: Правосудна академија

SEELD је јединствен догађај који окупља истакнуте правнике, правне стручњаке, представнике правосудних и независних институција, чланове академске заједнице, организације цивилног друштва и активисте за заштиту људских права. Један од главних циљева конференције је подстицање и унапређење регионалне сарадње у промовисању владавине права и поштовању људских права, размена искустава између различитих актера у региону, као и подршка процесу европских интеграција држава Западног Балкана.

Правосудна академија на онлајн конференцији Дани права југоисточне Европе (SЕЕLD 2.0) - Видео

Овогодишњи SEELD састоји се од шест панел дискусија: Људска права у време ванредног стања, Члан 19: Kако штитимо право да примамо и дајемо информације, Панел Правосудне академије о уласку у систем правосуђа, Панел Савета Европе о људским правима на факултетима, Панел посвећен адвокатима и правницима који се баве заштитом људских права и Родна равноправност у државама Западног Балкана.

Агенду можете погледати овде

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL