Skip to main content

Најава: отварање инфо службе за подршку медијацији у оквиру Привредног суда у Београду

Датум
Локација
Београд
Аутор
Министарство правде
                                                                                             

Имајући у виду чињеницу да је медијација у великом броју случајева ефикаснији начин решавања спорова од парничног поступка, Министарство правде и Привредни апелациони суд подржавају оснивање Инфо службе ради промовисања медијације у привредним споровима.

Оснивање и рад Инфо службе за подршку алтернативним начинима решавања спорова Привредног суда у Београду подржава и Међународна финансијска корпорација, чланица Групације Светске банке, у сарадњи са швајцарским Државним секретаријатом за економске послове („SECO“), у оквиру Пројекта за решавање проблема задужења и престанка пословања у региону Западног Балкана.

Уколико сте заинтересовани да испратите догађај молимо да акредитације (име, презиме и број личне карте) доставите на електронску адресу press@mpravde.gov.rs најкасније до четвртка, 11. октобра до 9 часова.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL