Skip to main content

Објављена је листа са шифрама кандидата који су полагали тест за избор члана Већа Агенције за спречавање корупције

Датум
Локација
Београд, Теразије 41
Аутор
Правосудна академија

Дана 22. августа 2023. године, објављена је Листа са ШИФРАМА КАНДИДАТА који су полагали писмени тест за избор члана Већа Агенције за спречавање корупције, одржаног дана 22. августа 2023. године.

Листа са ШИФРАМА КАНДИДАТА је објављена 22. августа 2023. године у 14:00 сати.

 

Листа је истакнута и на огласној табли Правосудне академије, на адреси Теразије бр. 41. и на интернет страни званичне презентације Правосудне академије, на страни вести.

Кандидати могу извршити увид у тест у просторијама Правосудне академије, Теразије бр. 41, Београд, у периоду од 07:30 до 15:30.

 

Да би извршили увид у тест, кандидати су у обавези да са собом понесу одсечак са шифром који су добили приликом предаје теста.

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL