Skip to main content

Подршка праћењу домаћих суђења за ратне злочине (фаза 2)

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

 
Подршка праћењу домаћих суђења за ратне злочине (фаза 2) - Извор: Правосудна академија
Семинару су присуствовале судије и судијски помоћници одељења за ратне злочине Вишег и Апелационог суда у Београду, заменици тужилаца за ратне злочине и тужилачки помоћници Тужилаштва за ратне злочине у Београду као и припадници МУП-а који поступају у предметима ратних злочина.
Предавачи на овом семинару су били: др Александар Фалаџић - Одсек за истраге и подршку сведоцима Тужилаштва Босне и Херцеговине, мр Алма Тасо - Одсек за подршку сведоцима Суда Босне и Херцеговине, Славица Пековић - Служба за помоћ и подршку сведоцима и оштећенима Вишег суда у Београду и Миољуб Виторовић - Служба за информисање и подршку оштећенима и сведоцима Тужилаштва за ратне злочине.



О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL