Skip to main content

Beograd, 12.10.2018. „Međunarodna pravna pomoć u krivičnim stvarima”

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija
Seminar je realizovan u okviru HELP projekta za Zapadni Balkan i projekta „Podrška efikasnim pravnim sredstvima i uzajamnoj pravnoj pomoći“.
Sa seminara „Međunarodna pravna pomoć u krivičnim stvarima” - Izvor: Prvosudna akademija
Predavači na ovom seminaru su bile Gordana Janićijević zamenica Republičkog javnog tužioca i HELP nacionalni mentor i Milena Manojlović - Nedeljković savetnik u Odeljenju za međunarodnu saradnju i pravnu pomoć, takođe HELP nacionalni mentor. 
Učesnici na seminaru su bili zamenici Osnovnog javnog tužioca, tužilački pomoćnici i tužilački saradnici Osnovnih javnih tužilaštava sa područja beogradske i novosadske apelacije.
Skupu je prisustvovao i direktor Pravosudne akademije Nenad Vujić.

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL