Skip to main content

Konferencija povodom radova na rekonstrukciji nove zgrade Pravosudne akademije

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

 

Ambijent pred konferenciju za štampu 19.02.2019. u zgradi pravosudne akademije, Svetozara Markovića br. 21 - Izvor: Pravosudna akademija

 

Rekonstrukcija zgrade Pravosudne akademije zvanično je otpočela 1. februara 2019. godine. Iz IPA 2015 fondova, Evropska unija je za potrebe rekonstrukcije zgrade obezbedila 3 miliona evra, a ukupna površina koja se rekonstruiše je preko 3.000 m/2.

Na današnjoj konferenciji će biti predstavljen projekat rekonstrukcije a prisutnima će se obratiti Nela Kuburović ministarka pravde, Nenad Vujić direktor Pravosudne akademije i Ambasador Evropske unije NJ. E. Sem Fabrici. 

Agendu možete pogledati ovde

 

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL